FiSer Consulting – Winnaar van de FD Gazelle Award 2019, 2020 en 2021 – is een niche adviesbureau in de financiële sector. Om mee te bouwen aan de toekomst van de financiële sector versterken wij ons adviesbureau met een


Talent Acquisition & Employer Branding Consultant (PT/FT)

om ons team verder uit te breiden met de beste kandidaten die samen met onze klanten werken aan het uitvoeren van hun meest uitdagende en complexe transformatie opdrachten.

OVER DE FUNCTIE

FiSer Consulting biedt oplossingen voor het transformeren van topinstellingen in de financiële dienstverlening. Wij werken samen met banken, verzekeringsmaatschappijen, Asset Managers en Payment Service Providers om hen klaar te maken voor de toekomst. Onze aanpak is gericht op het creëren van ultieme klantwaarde en operationele efficiëntie door gebruik te maken van de kracht van digitale technologieën.

Werving van nieuwe medewerkers en relatiemanagement van zelfstandige professionals voor onze Associate Pool heeft jouw focus. Je zorg ervoor dat potentiële kandidaten de weg naar FiSer Consulting weten te vinden en zoekt deze actief in de markt. Jouw gesprekspartners zijn hoog opgeleide, gespecialiseerde professionals op medior / senior level. Doordat je nauw samenwerkt met het gehele FiSer team, ben je geheel op de hoogte van wat er speelt in de markt. Als Consultant zorg je voor een aantrekkelijke (online) positionering van FiSer Consulting als werkgever. Om ons werkgeversmerk verder tot leven te brengen, hebben we continue contentcreatie en storytelling nodig. Als Consultant ben je verantwoordelijk voor het, samen met onze consultants, organiseren van deze content voor zowel interne als externe communicatie over ons werkgeversmerk. Dankzij jouw initiatieven staat FiSer Consulting bekend als een aantrekkelijke werkgever en weten toekomstige medewerkers FiSer Consulting precies te vinden!

Voor deze functie maak je als volgt gebruik van jouw praktijkervaring als Talent Acquisition & Employer Branding Consultant:

HET FUNCTIEPROFIEL

Je houdt van het Recruiter vak en je wordt iedere keer weer blij als je iemand een mooie volgende stap hebt kunnen laten zetten in zijn/ haar loopbaan. Je bent een zelfstartend, ondernemend persoon en hebt een creatieve werkhouding. Je hebt een hands-on mentaliteit en herkent jezelf in onze waarden.

Om bij te dragen aan het verder laten groeien van het FiSer Consulting team verwachten wij van jou het volgende:

 • Ten minste 2 jaar werkervaring, bij voorkeur binnen employer branding en/of recruitment-marketing.
 • Een academische of HBO-achtergrond met een studie richting Communicatie, (Online) Marketing of HR.
 • Een sterke communicator die graag met een team samenwerkt en in staat is om meerdere projecten tegelijk te managen.
 • Sterke samenwerkings-, communicatie- en beïnvloedingsvaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Kennis hebben van online/digitale wervingstools (oa social media, Linkedin) en website content beheer.
 • Uitstekende MS Office 365 vaardigheden inclusief Excel, PowerPoint, Word en Foto/Video editing vaardigheden
 • Werkt graag in een dynamische, internationale, continu groeiende en veranderende organisatie.
 • Uitstekende Nederlandse en Engelse communicatieve vaardigheden, schriftelijk en mondeling.
 • Het is een pré als je ervaring hebt bij een consultancy.
 • Een werkvergunning voor Nederland.

ONS AANBOD

 • Uitdagende werkzaamheden in een dynamische, internationale werkomgeving in een klein team
 • Zeer flexibele werktijden en parttime mogelijkheden.
 • Ondernemende vrijheid om te werken voor en te groeien in een niche adviesbureau
 • Een trainingspakket op maat
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden inclusief een financieel concurrerend salaris
 • FiSer diners, borrels en teamreizen

OVER FISER

FiSer Consulting is in 2015 opgericht door Dirk Worm en Mischa Wesdorp. Wij zijn een niche-consulting adviesbureau gericht op transformaties binnen de financiële dienstverlening. Met complexe en uitdagende opdrachten, door heel Nederland en internationaal, werken we met passie en ambitie om de levering aan onze klanten te realiseren. Wil je met ons het verschil maken in deze snelle en dynamische omgeving? Neem een kijkje op onze website www.fiser.consulting voor meer informatie over ons bedrijf!

INFORMATIE & HOE TE SOLLICITEREN

Ben je enthousiast over deze functie, sluit je profiel aan en ben je geïnteresseerd om de sprong te wagen en je carrière voort te zetten bij FiSer Consulting? Stuur ons je bijgewerkte CV (Nederlands/Engels) en een motivatiebrief (Nederlands/Engels) naar career@fiser.consulting.

Voor meer informatie over deze rol en onze diensten kun je terecht op onze website www.fiser.consulting of contact met ons opnemen bij FiSer via +31 20 800 6793.

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx